Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Cad cut vinyl projecten

Cad cut vinyl projecten

Cad cut vinyl projecten

De veelzijdigheid van Cad cut vinyl zal ervoor zorgen dat uw merk of model de nodige persoonlijkheid krijgt om zich te onderscheiden van de rest. Glitter, flock of reflecterende vinyl druk zijn de vele mogelijkheden die deze druktechniek biedt.

Cad cut vinyl:

Cad cut vinyl is de perfecte druktechniek voor merken of bedrijven die hun veelzijdigheid willen tonen. Of het nu gaat om gepersonaliseerde kleding, sport kleding of promotionele petten, uw ontwerpen zullen een geweldige indruk achterlaten bij de mensen die u wilt bereiken.

Het definitieve ontwerp komt perfect naar voren op de kleding net als de kleuren en materialen. Hierdoor springen de ontwerpen en tekst echt naar voren en vallen ze op bij de klanten die u wilt bereiken. Als u de bedrukte kleding voor een sportteam gebruikt zullen uw tegenstanders zo versteld staan van de details van uw kleding dat ze het niet eens doorhebben dat u het winnende doelpunt gaat scoren.

Als u interesse heeft kunt u gemakkelijk de online offerte invullen en zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen.