Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Bedrukte T-shirts en canvas tassen voor Androidify

Bedrukte T-shrits voor Androidify

De klant

Google Inc, een technologie bedrijf, bouwt producten en levert diensten om informatie te organiseren. Het bedrijf biedt de volgende producten Android, een open source mobiel software platform, hardware producten zoals: Chromebook, Chrome, Chromecast en Nexus toestellen. Het biedt diensten aan zoals Google Apps, Gmail, Calender, Hangouts en andere Google sites die gemaakt zijn zodat mensen overal en altijd op elk toestel kunnen werken zonder dat er controle of veiligheid wordt verloren. Google Inc is opgericht in 1998 en het hoofdkantoor zit in Mountain View, Californië. In 2014, had Google meer dan 51,500 werknemers in dienst.

De Uitdaging:

Google heeft een update uitgebracht voor hun Androidify mobiele app. De app maakt het mogelijk om Android karakters te maken en te delen met iedereen. Een van de hoogtepunten van de app is de mogelijkheid om deze nieuwe karakters in SMS-gesprekken te delen of zelfs te verzenden als GIFs.

Voor de lancering van de update nam Google contact met ons op om T-shirts en tote bags te laten bedrukken met de droid stock images die gebruikt worden voor de gehele campagne.

De hoofd uitdaging was om voor een snelle levering te zorgen. Google was al aanwezig op het Mobile World Congress om de nieuwe update te vertonen, ze hadden de T-shirts bedrukt en geleverd binnen twee uur nodig.

Na de succesvolle lancering nam Google weer contact met ons op om 1.500 tote bags te drukken voor hun kraam op het MWC 2016. Alle tote bags moesten bedrukt worden met het Android logo aan de voorkant wat voor brand exposure zou zorgen op het evenement. De tote bags werden gebruikt als giveaway items wat helpt de brand en product exposure te verhogen.

Met een strenge deadline, informeerde we de klant dat zeefdruk de beste techniek was om een perfect resultaat te behalen binnen een korte tijd. Voor de tote bags kozen we ervoor om zeefdruk techniek te gebruiken omdat het dan mogelijk is om met een zeef op alle 1.500 tassen hetzelfde logo te bedrukken. We adviseerde het Google team dat het beste T-shirt om te gebruiken ons populairste kledingstuk de Gildan GD01 was.

Nadat de bestelling bevestigd was werd het direct naar onze druk locatie in Barcelona gestuurd, we waren in staat om de T-shirts binnen twee uur te bedrukken en te leveren. Door de tijdsbeperking moesten we gebruik maken van onze ‘same day printing and delivery’ service en de kledingstukken werden direct aan de vooraf afgesproken locatie geleverd.

Naar aanleiding van de aanvankelijke 1500 tote bags, plaatste Google nog een bestelling van 300 extra tassen die rechtstreeks bij het evenement werden geleverd de volgende dag.

Bedrukte canvas tassen Androidify
Bedrukte canvas tassen Androidify

Conclusie:

We waren blij om de T-shirts en tote bags van Google te mogen drukken voor de Mobile World Congress campagne die ze hadden en we zouden het geweldig vinden om meer Google T-shirts in hun winkels te koop zien. We kijken ernaar uit om weer met Google samen te mogen werken aan hun bedrukte merchandise voor een volgend evenement.

000