Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Zelfde dag bezorgde T-shirts voor Nike

De klant:

Nike, Inc. – Nike is een gigantisch internationaal mode merk dat betrokken is bij het in design en wereldwijde markering en sales van schoeisel, kleding, en zelfs accessoires en vele andere producten. Het Nike merk is een van het meest herkenbare merk in de wereld, hun grootste concurrenten zijn sportmerken zoals Adidas, Puma en vele andere

De uitdaging:

Nike contacteerde ons omdat ze zelfde dag bedrukte T-shirts nodig hadden. De order was echter apart, het hield alleen drukken in. Dit betekent dat het bedrijf of individu, die de bestelling plaatst, zelf voor de kleding zorgt die bedrukt moeten worden. Alhoewel we deze service leveren kan het ook problemen veroorzaken.

Alleen drukken bestellingen kunnen invloed hebben op onze productietijd, doordat we op de kleding moeten wachten die de klant moet verzenden. In 99% van onze bestellingen zorgen wij voor de voorraad, dus maakt u zich geen zorgen over uw eigen kledingstukken wanneer u een bestelling bij ons plaatst.

Nike’s bestelling was onwijs gedetailleerd, ze hadden de kledingstukken en het design al klaarliggen, wij moesten de kledingstukken drukken en same day delivery verzorgen. We besloten om de zeefdruk techniek te gebruiken omdat het meest effectief was voor deze bestelling.

Voor dit design was zeefdruk een duidelijke keuze. Met zeefdruk is het mogelijk om een grote hoeveelheid bedrukkingen te verzorgen in een korte tijd. Bovendien, met een geheel zwart design, is zeefdruk ook een goedkope optie omdat de instelkosten hoger worden der mate er meer kleuren worden toegevoegd. Dit komt door het feit dat elke kleur een eigen zeef nodig heeft.

De kledingstukken ontvingen we om 10:00 in de ochtend direct van Nike, en we verstuurde ze voor same day delivery om 11:15.

Getuigenis:

De klant was zeer tevreden met de zelfde dag bedrukte T-shirts en de en de uitstekende service die we verzorgde.

“Er kan niet geklaagd worden over de service. Efficient, professioneel en zeer tevreden met het eindproduct. Onze bestelling was bedrukt en bezorgd in een paar uur“– Nike

000