Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Zeefdruk

Deze druktechniek is wellicht een van de populairste druktechniek, lees hier meer over deze veelzijdig druktechniek.

Zeefdruk voorbeeld

Zeefdruk

In deze categorie van onze blog willen we aandacht besteden aan tips en tricks voor uw zeefdruk project. De zeefdruk inkten die u kun gebruiken bestaan uit een variatie aan inkten zoals: waterbasis inkten, plastisol, refelcterende inkt, metallic, vlok en glitter.

We hebben verschillende documenten die u zullen helpen met het creëren van een perfect eindproduct met deze druktechniek.

Bij Garment Printing zijn we experts in het bedrukken van kleding en andere producten met de zeefdruk techniek. Ons doe is om u met deze blog meer informatie te geven over wat het beste is voor uw project om het gewenste resultaat te behalen. De producten die u hiervoor kunt gebruiken zijn: T-shirts, polo shirts, canvas tassen, hoodies en promotiemateriaal. Al deze producten zullen u helpen met het verbeteren van uw branding en merchandising strategie.

Blijf up to date en bezoek onze blog regelmatig zodat u alle nieuwtjes en veranderingen niet misloopt!