Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

 • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
 • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Branding

Alles wat u moet weten over branding om uw marketing strategie succesvol te maken.

 • nov292017
  Inkt kleuren licht

  Hoe kies je de beste inkt kleur voor je design?

  Lees meer
  garmentprinting.nl
 • okt302017
  5 stappen om je eigen kledign bedrijf te starten

  5 stappen om je eigen kleding bedrijf te beginnen

  Lees meer
  garmentprinting.nl
Branding producten

Informatie over Branding.

Om er voor te zorgen dat uw marketing strategie succesvol zal zijn is het belangrijk om te weten hoe, waar, wanneer en wie een van uw berichten zal ontvangen.  De aankondiging, evenement, de merchandise en de communicatie strategie… Dit hoort allemaal bij branding. Dit type strategie is cruciaal voor elke onderneming of no-profit organisatie die opzoek zijn naar het behalen van resultaten door middel van klanten aan te trekken of te behouden.

Bij Garment Printing wensen we om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van uw brand image, vooral als het gaat om strategieën gerelateerd aan textiel bedrukking. Op deze pagina zal u al onze aanbevelingen vinden over het onderwerp van de branding enen de voordelen van deze marketing strategie. Leer met ons!