Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Canvas tassen projecten

Polo's zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Bekijk hier waar we ze allemaal voor gebruikt hebben!

Polo projecten

Projecten met gebruik van polo’s.

Dit product kan gebruikt worden in elk seizoen van het jaar, vanwege de veelzijdigheid kan het gecombineerd worden met andere kleding. Een polo zal daarom altijd de beste optie zijn om te bedrukken of borduren met uw merk logo.

U kunt dit product combineren met vrijwel alle druktechnieken om een uniek product te creëren. Een voorbeeld is dat u uw bedrijflogo op de polo kan bedrukken zodat uw medewerkers er echt als een team uitzien.

Een andere manier waarop u dit product kunt gebruiken is als weggeef item op een evenement of beurs, zo maken uw klanten gratis reclame voor u terwijl ze uw polo dragen.

Geef uw merk of bedrijf een identiteit en geef uw team gepersonaliseerde polo’s!