Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Borduren

Borduren is een uitstekende techniek en het is ideaal voor alle type kleding van bedrijfskleding, uniforms, werkkleding en elk ander type kleding waar u aan kunt denken. Borduren is de perfecte manier om uw kleding te personaliseren en er zeker van te zijn dat uw merknaam en logo perfect worden afgebeeld.

Waarom voor borduren kiezen?

Borduren is de perfecte manier om werknemers uniformen aan te passen en zo gelijk aan uw merkbekendheid te werken. Ten eerste, wordt uw design omgezet in een bestandsformaat genaamd DST bestand.  We zullen hierna dit bestand inscannen zodat onze machine precies weet hoe het geborduurd moet worden voor een perfecte afwerking. Nadat het bestand naar de machine is verzonden wordt het kledingstuk met een speciale houder vastgezet zodat het niet beweegt tijdens het proces. Tot slot, wordt er gekleurd draad aan de machine toegevoegd en wordt het ontwerp op het kledingstuk geborduurd.
Borduren polo

Toepassingen van borduren.

Borduren is een uitstekende techniek en het is ideaal voor alle typen kleding zoals bedrijfskleding, uniformen, werkkleding en vele andere typen kleren. Van grote tot aan kleine ondernemingen borduren is de perfecte manier om uw kleren te personaliseren met de zekerheid dat uw logo er perfect op staat.
Een van de grote voordelen van borduren is dat de instelkosten en de materiaalkosten laag zijn. Dit betekent dat u uw merk op een nauwkeurige manier kunt vertegenwoordigen zonder dat het u een fortuin kost. De lage kosten van borduren maakt het ideaal voor start-up bedrijven en grote bedrijven met veel personeel.  
Het is niet alleen bovenkleding dat geborduurd kan worden. Als er binnen uw bedrijf buiten wordt gewerkt kunt u ook een groot scala aan andere kleding personaliseren zoals: fleece jassen, caps, jassen, broeken enzovoort. U noemt het wij borduren het!

Voor- en nadelen

VOORDELEN

  • Altijd een hoge kwaliteit afwerking.
  • Verfijnde en stijlvolle look.
  • Onwijs nauwkeurig en duurzaam.

NADELEN

  • Moeilijk om een exact replica te produceren van ingewikkelde ontwerpen.<
  • Er wordt alleen gebruik gemaakt van een kleurig draad en de machines naaien om het ontwerp na te maken.

 

Borduren polo shirt

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Let op!

Sommige ontwerpen kunnen kleine aanpassingen nodig hebben voordat ze geborduurd kunnen worden. Bijvoorbeeld kleine teksten onder de 4 – 5 mm kunnen vergroot moeten worden, ontwerpen met kleine details kunnen vereenvoudigd moeten worden voor een perfecte afwerking.

Bekijk ook onze andere druktechnieken!