Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Flock printing

Flock printing wordt behaald door het gebruiken van vlok vinyl wat het design een 3D ‘bontachtig’ afwerking geeft. Dit vlok materiaal kan uitgesneden worden en kan op vele andere producten toegepast worden. Het is een ideale oplossing voor modieuze klanten ook voor promotionele kleding en de druktechniek kan op vele producten toegepast worden zoals T-shirts, hoodies, polo shirts en petten. Deze druktechniek kan over het gehele design worden toegepast of alleen op bepaalde delen van het design om die dan te voorzien van een 3D effect of om ze beter te laten opvallen.

De vlokdruk techniek heeft hetzelfde proces als vinyldruk waar het design wordt uitgesneden met een plotter en vervolgens wordt toegepast op een product met een industriële hitte pers

Flock printing
Flock printing blauw

Flock printing is ideale oplossing voor modieuze klanten en voor promotie kleding. Deze techniek kan op vele verschillende producten toegepast worden. Bijvoorbeeld: T-Shirts, hoodies, polo shirts, petten, jumpers en veel meer.

Flock vinyl kan tot A3 formaat bedrukt worden dit zorgt voor een geweldig effect dat overal opvalt. Het 3D effect zorgt ervoor dat het design eruit springt om je design echt te laten opvallen.

LET OP:

Door het textuur van de druktechniek moeten alle kleding stukken binnenste buiten gewassen worden. Doe deze kledingstukken ook nooit in de droger en strijk de bedrukking niet, dit kan uw T-shirt helemaal verpesten.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Bekijk ook onze andere druktechnieken!