Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Glow in the dark

Glow in the dark bedrukkingen worden gemaakt met een speciaal glow in the dark vinyl dat uit gesneden wordt en op veel verschillende producten toegepast kan worden. Het is een ideale oplossing voor Halloween gerelateerde designs of als u uw bedrijfslogo of design een speciaal effect wilt geven om het te laten opvallen.

Het glow in the dark bedrukking proces is hetzelfde als dat van vinyldruk waar het design wordt uitgesneden en wordt aangebracht op het product met een industriële hitte pers, Dit betekent dat we T-shirts, polo shirts, hoodies, jumpers petten en vele andere producten kunnen bedrukken.

Let op!

  • Mogelijk om tot A3 formaat bedrukking te plaatsen.
  • Binnenste buiten wassen en niet in de droger stoppen!
  • Het design niet strijken!
Glow in the dark print

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Bekijk ook onze andere druktechnieken!