Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Reflective print

Een populair vinyl effect is reflective print  (reflecterende bedrukking) wat behaald kan worden door het gebruik van een speciaal reflecterend vinyl wat uitgesneden kan worden en aangebracht kan worden op vele verschillende producten. Het is een perfecte oplossing voor veiligheidskleding zoals veiligheidsjassen of hesjes maar het kan ook voor vele andere producten gebruikt worden bijvoorbeeld T-shirts, jumpers, hoodies, polo shirts en jassen.

Een reflective print kan ook gebruikt worden als u uw logo of design een speciaal effect wilt geven om die beter te laten opvallen.

Het proces van reflective print is het zelfde als dat van vinyl waar het design wordt uitgesneden en dan op het product wordt aangebracht met een hitte pers.

Let op!

Mogelijk om tot A3 formaat bedrukking te plaatsen.
Binnenste buiten wassen en niet in de droger stoppen!
De bedrukking niet strijken!

Reflective print voorbeeld

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Bekijk ook onze andere druktechnieken!