Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Zeefdruk

Waarom voor zeefdruk kiezen?

Zeefdruk is een van de meest populaire druktechnieken die beschikbaar zijn in de markt. Het is een proces dat inkt op materialen aanbrengt door een speciaal gemaakt zijden gaasrooster. Om zo een rooster te kunnen maken moet uw ontwerp in een vector formaat (.ai, .eps of vector PDF) geleverd worden zo kan er voor elke kleur een apart rooster gemaakt worden zodat de kleuren van uw ontwerp niet gemixt worden.

De inkt wordt dan gemixt zodat het overeenkomt met de vereiste Pantone kleur die u heeft gekozen, vervolgens wordt het toevoegt aan het rooster. Speciale trekkers worden gebruikt om de inkt door het rooster heen te drukken op het kledingstuk. Wanneer er op een donkere ondergrond gedrukt wordt voorzien we de kleding eerst van een dunne laag witte inkt. Daarna worden pas de gekleurde inkten toegevoegd, dit wordt gedaan zodat de kleuren voldoen aan de Pantone kleuren die u heeft gekozen.

Als de inkt eenmaal is aangebracht wordt het gedroogd met een droogtunnel zodat de inkt zich bindt aan de stof van de kleren voor een perfect resultaat elke keer. Zeefdruk vergt speciale machines, inkt, zijden gaas roosters en een fabriek vol met gespecialiseerd personeel om hoogwaardige kleding te produceren. Zeefdruk is de perfecte optie als het om grote oplages gaat en het zorgt ook nog eens voor een perfecte kleurafstemming die voldoen aan uw merk richtlijnen.

Zeefdruk T-shirts

Gebruikswijzen zeefdruk

Zeefdruk is een van de meest veelzijdige druktechnieken en daarom werkt het vrijwel op elk kledingstuk, behalve op kleding met lange vezels. Voor het beste resultaat moet het kledingstuk hitte kunnen doorstaan, als u een speciaal kledingstuk bedrukt wilt hebben maar u weet niet of het hitte doorstaat, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u voorzien van advies. Het is altijd mogelijk om T-shirts, hoodies, sweatshirts, polo’s, tote bags and vele andere producten te laten bedrukken met een van de zeefdruk technieken

Voor- en nadelen zeefdruk

VOORDELEN

  •  Snelste druktechniek voor grote oplages.
  •  Pantone color matching om trouw te blijven aan uw merk kleuren.
  •  Designs met meerdere kleuren zijn geen probleem
  •  Duurzaam
  •  Professionele afwerking
  •  Er kan op bijna elke stof gedrukt worden

NADELEN

  • Instelkosten maken het ongeschikt voor kleine bestellingen.
  • Minimum bestelhoeveelheid is 25 stuks.
Textiel bedrukken

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist.

Bekijk ook onze andere druktechnieken!