Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Discharge zeefdruk

Discharge zeefdruk is een geweldige optie als u een zachtere zeefdruk wilt. Het proces wordt behaald doordat er een bleekmiddel wordt toegevoegd aan de inkt die de kleur van het T-shirt bleekt. Dit elimineert de noodzaak voor de witte laag.

Hetzelfde proces wordt gebruikt bij de standaard zeefdruk techniek waar er verschillende zeven gemaakt moeten worden voor elke kleur. Het droog proces is ook hetzelfde als bij de standaard zeefdruk techniek.

Discharge zeefdruk

Gebruikswijzen Discharge zeefdruk:

Doordat het bleek proces niet een perfecte witte basis geeft, is discharge zeefdruk een geweldige optie voor modieuze klanten waarbij Pantone colour matching niet noodzakelijk is.

Deze druktechniek werkt het beste op 100% katoen producten waar weinig rode inkt in de stof zit. Rode inkt kan het moeilijk maken om een witte basis te verkrijgen voor de bedrukking.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Bekijk ook onze andere druktechnieken!