Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Metallic zeefdruk

Metallic zeefdruk

Een van de meest populaire effecten zijn verkregen door metallic inkten. Metallic zeefdruk inkt geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van goud en zilver in uw ontwerp zodat u beter opvalt dan de rest van de markt.

Het proces van metallic zeefdruk is hetzelfde als het proces van de standaard zeefdruk met de extra bonus kunt u van uw design een schitterend en glinsterend design maken door metallic inkt te gebruiken.

Metallic zeefdruk voor kleding

Gebruikswijzen zeefdruk

Dit is een geweldige optie voor klanten die hun design gebruiken voor promotionele of modieuze doeleinden. Metallic zeefdruk kan gebruikt worden voor een groot assortiment kleding waaronder T-shirts, jumpers, hoodies, canvas tassen, polo shirts en vele andere.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Bekijk ook onze andere druktechnieken!