Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Kleding bedrukken

kleding bedrukken blog

Bedrukken op kleding

Garment printing is begonnen in Engeland maar tegenwoordig zitten we in het zonnige Barcelona waar we onze klanten in Nederland en de rest van Europa voorzien van bedrukte kleding. Onze bestellingen bestaan uit allerlei soorten bedrukte producten zoals: t-shirts, sportkleding, uniformen, canvas tassen, mokken, pennen, en zelfs ook producten waar de klant mee komt. Deze soort bedrukking is perfect voor alle branding projecten en merchandising om u te helpen met het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten. Het is ook erg nuttig voor non profit organisaties, sport clubs en evenementen.

Voor de bovenstaande redenen hebben we deze categorie toegevoegd aan onze blog. Zo kunnen we u op de hoogte houden van het laatste nieuws betreft kleding bedrukken. We delen heel veel advies en ideeën met u omtrent uw keuze voor het personaliseren van kleding. Leer hier meer over met ons!