Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Bedrukte T-shirts

Ontdek alle nieuwtjes en veranderingen omtrent bedrukte T-shirts.

Bedrukte T-shirts

Bedrukte T-shirts

Bij Garment Printing weten we hoe de bedrukte T-shirt wereld er exact uitziet. We kunnen u voorzien ban bedrukte T-shirts, sportkleding, duurzame T-shirts, voor zeefdruk, sublimatiedruk, transferdruk, DTG en borduren. U kunt de T-shirts ook gebruiken om uw merk of bedrijf te promoten door er op te adverteren, het is ook geschikt om te gebruiken op evenementen en veel. Kort samengevat de mogelijkheden zijn eindeloos! Dit is een van onze belangrijkste producten die we aanbieden en daarom hebben we een gehele blog sectie er aan gekoppeld

Op deze blog zult u alles leren over het bedrukken van T-shirts.

Wij van Garment Printing willen u helpen met het realiseren van uw project met onze gepersonaliseerde kleding services. Op deze pagina vindt u al onze aanbevelingen, ideeën, tips en adviezen omtrent T-shirts bedrukken en de voordelen hiervan.