Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Merchandising

Ontdek de nieuwste weetjes over merchandising.

Relatiegeschenken

Merchandising producten

In het algemeen impliceert het marketing concept om te investeren in het ontwerp, de bedrukking, de aanpassing van diverse producten zoals T-shirt, aangepaste jassen, promotiemateriaal en andere gepersonaliseerde relatiegeschenken zoals kalenders en pennen. Voor vrijwel alle bedrijven is dit een unieke manier om je bedrijf te promoten,. vooral tijdens evenementen en beurzen.

Bij Garment Printing zijn we experts in merchandising en dan vooral textiel bedrukken.

Ontdek al onze aanbevelingen over de merchandising producten en leer met ons! Wij willen dat we samen met u experts worden om het gebied van textiel bedrukken en dat vooral u bewust bent van de voordelen van uw investering in een dergelijke marketing techniek.