Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving is een van de steunpilaren van een succesvolle branding strategie.

grafische vormgeving blog

Grafische vormgeving tips en advies

Grafisch ontwerp (of communicatie design) is de praktijk van planning en projecteert ideeën en ervaringen via visuele en tekstuele inhoud. Grafisch ontwerp heeft veel te maken met branding en merchandising, zijnde een fundamentele praktijk om ervoor te zorgen dat dit soort projecten de beste indruk creëren . Als uw bedoeling is om iets af te drukken, zal u eerst aan uw grafisch design moeten werken. Een goed ontwerp kan het verschil betekenen tussen succes en falen van je branding project. Dat is de reden waarom wij deze categorie hebben gecreeerd, om u te inspireren en u te helpen bij het vinden van alle tips en trucs, zodat uw persoonlijk T-shirt, promotionele artikelen of elk soort project perfect bij uw merk past. Wij hebben ook een een hoop infographics en bestanden voorbereid voor het afdrukken, om uw leven gemakkelijker te maken, zodat u alleen op het idee hoeft te komen voor het eindproduct.

Bij Garment Printing hebben we ook grafisch ontwerpers die u zullen helpen bij het maken van uw T-Shirts (of andere textielproducten) en merchandising producten. Daarnaast kunnen wij u helpen om uw definitief te maken zodat de bedrukking perfect bij u past.  Wij raden u aan om alert te zijn op de vermeldingen in deze categorie om zo up-to-date te blijven met de nieuwste trends.