Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Fruit of the Loom

Hoodie met rits vrouwen
Geborduurde poloshirts wit mannen
Fruit of the loom sweatpants zwart vrouwen
Fruit of the loom hoodie rood mannen
Fruit of the loom sweat pants grijs mannen
Fruit of the loom T-shirt groen jongens
Fruit of the loom hoodie meisjes
Fruit of the Loom T-shirt zwart
Fruit of the Loom poloshirt geel vrouwen
Onze merken Fruit of the loom tank top grijs mannen
Fruit of the loom tank top rood vrouwen
Fruit of the loom t-shirt blauw mannen
Fruit of the loom logo

Fruit of the Loom

Met meer dan 160 jaar ervaring in de textielindustrie, is Fruit of the loom wereldwijd bekend om hun T-shirts en sweatshirts.

U zou verbaasd zijn als u te weten zou komen hoeveel kleding u heeft gekocht van dit merk omdat het vaak gebruikt wordt door kleine winkels en modemerken, vanwege hun brede assortiment aan kleding, kleuren en stijlen. Het bedrijf is sterk veranderd in de loop der jaren en wordt geconfronteerd met veranderingen in de mode-normen en de toenemende concurrentie, maar blijft één van de wereldleiders in promotionele kleding, werkkleding en casual kleding.

Bij Garment Printing, hebben wij een breed aanbod aan kleding van Fruit of the loom, waaronder: T-Shirts, sweatshirts en poloshirts. Er zijn ook meer gespecialiseerde opties zoals T-shirts of korte broeken, evenals sportswear.

Wij bieden u een breed assortiment kleding aan die klaar zijn voor uw ontwerpen. Fruit of the loom kleding is volledig aanpasbaar en ideaal voor gebruik in combinatie met onze beschikbare druktechnieken. Voor meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op en wij zullen u voorzien van advies.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).