Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Horeca kleding

Horeca kleding

Horeca kleding

Of u nou een evenement bijwoont of dat u op zoek bent naar een custom uniform voor uw personeel. Horeca kleding is de perfecte keuze om u te helpen met het promoten van uw bedrijf en om ervoor te zorgen dat uw personeel er altijd professioneel uitziet. Garment Printing is er om met u uw bedrijfskleding te creëren terwijl u binnen uw budget blijft om u te garanderen dat we de beste kwaliteit leveren voor de beste prijs mogelijk.  

We hebben een voorraad aan hoge kwaliteit kleding en werkkleding zoals:

Al onze artikelen zijn perfect voor branding. Onze uitgebreide catalogus bevat alles wat u nodig heeft om met uw personeel een statement te maken bij het volgende evenement dat u bijwoont.

We maken gebruik van de meest recente, state-of-the-art druk-en borduurmachines om alle kleding die wij bevoorraden aan te passen. Onze machines beschikken over Pantone kleur matching om er zeker van te zijn dat uw merk te allen tijde wordt gerespecteerd, ook zijn de machines in staat om ingewikkelde designs te produceren die opvallen en een blijvende indruk achterlaten bij uw klanten. We beschikken over een uitstekende staffelkorting prijssysteem, hoe meer u bestelt hoe meer geld u bespaart. Verder bieden we een, lage kosten, express T-shirt bedrukking service aan om ervoor te zorgen dat we uw bedrukte kleding aan u kunnen leveren wanneer u ze nodig heeft.  

Uiteraard hebben we ook een groot assortiment promotionele en giveaway items die volledig aanpasbaar zijn en bedrukt kunnen worden met uw bedrijfslogo zodat u ze aan uw klanten kunt geven.

Zonder minimum bestelhoeveelheid, competitieve prijzen en toewijding om uw verwachten te overschrijden garandeert Garment Printing u op een geweldig resultaat. Neem vandaag nog contact op met ons deskundig personeel om te bespreken hoe we u kunnen helpen om professionele werkkleding te creëren die uw bedrijf nodig heeft.