Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Projecten voor liefdadigheidsintstellingen

liefdadigheidsinstellingen

Projecten voor liefdadigheidsinstellingen

Liefdadigheidsinstellingen zijn altijd op zoek naar manieren waarop ze geld kunnen inzamelen voor hun goede doel. Een van de beste hulpmiddelen hier voor is promotiemateriaal en bedrukte kleding. Deze kunnen dan verkocht worden namens het goede doel om zo extra omzet te genereren. Ons assortiment aan liefdadigheids- merchandise en relatiegeschenken zijn speciaal geselecteerd om u te helpen met het genereren van inkomsten. Deze omvatten promotie T-shirts, jassen , hoodies, en mokken. Onze unieke druktechnieken helpen u met het aanpassen van uw promotie producten zodat deze beter zichtbaar zijn bij uw klanten en potentiële klanten.

Voor liefdadigheidsinstellingen bieden we een 20% korting aan op alle bestellingen, hiermee willen wij als Garment Printing ook een steentje bijdrage. Het is ook mogelijk om voor een sponsordeal met ons te kiezen, voor meer informatie hierover kunt contact met ons opnemen. Verder kunt u bij Garment Printing genieten van unieke services zoals express leveringen, hiermee wordt bedoeld dat we uw bestellingen overal leveren waar u maar wilt, binnen het desbetreffende land. Voor meer informatie over onze producten voor liefdadigheidsinstellingen kunt u altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.