Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Ondernemingen

ondernemingen

Kleding en promotiemateriaal voor ondernemingen

Bij Garment Printing begrijpen we hoe belangrijk het is om uw markt en bedrijf op de juiste manier te adverteren. Eén van de beste manier om effectief te adverteren is om gebruik te maken van merchandise voor ondernemingen. Door hier van gebruik te maken zal uw naamsbekendheid hoger worden, u behoudt bestaande klanten en u trekt nieuwe klanten aan. Door u te helpen de groei te bereiken die u zoekt bieden wij een aantal verschillende producten en druktechnieken aan. Het gaat hier dan voornamelijk om promotiemateriaal, bedrukte T-shirts, geborduurde polo’s en bedrukte canvastassen.

Onze druktechnieken en drukapparatuur zijn van hoge kwaliteit en leveren alleen maar hoge kwaliteit afdrukken. Door de Pantone colour match wordt uw logo exact nagemaakt zodat uw bedrijfskleuren volledig gerespecteerd worden. Ook bieden we een deskundige klantenondersteining aan die nuttig is als u opzoek bent naar meer informatie of als u niet weet wat het best bij uw wensen past.

Zonder minimale bestelhoeveelheid, concurrerende prijzen en een toewijding aan het bieden van voortdurende
uitmuntendheid garandeert Garment Printing u van het beste resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en om te zien hoe we u kunnen helpen.