Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Zeefdruk

Bekijk alle voltooide zeefdruk projecten.

Zeefdruk projecten

Het zal u waarschijnlijk niet verbazen als we zeggen dat zeefdruk een van de populairste druktechnieken in de wereld is. Overal waar u loopt op straat ziet u deze druktechniek wel voorbij komen. Zeefdruk is vrijwel geschikt voor alle soorten kleding, het is een ook druktechniek die geschikt voor grote oplagen omdat het goedkoper is.

Normaal gesproken raden we deze druktechniek aan bij klanten die een grote bestelling hebben, zoals Androidify bij het Mobile World Congress in 2016. Of klanten die promotie producten nodig hebben voor eenmalige evenementen.

Door de hoge duurzaamheid wordt het door veel professionals gebruikt zoals restaurants, muziekgroepen, bedrijven en zelfs kleding merken .

Bekijk de voltooide projecten voor zeefdruk en neem contact met ons op en wellicht staat u er dan binnenkort ook tussen!