Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Notitieboek bedrukken

Stijlvol en professioneel een met uw logo bedrukte notitieboek.

Notitieboek bedrukken

Iedereen maakt gebruik van notitieboeken. Of het nou is om als kladpapier te gebruiken, om een to do list te maken of een planning te maken. Dat is waarom gepersonaliseerde notitieblokken een perfect artikel zijn als u uw bedrijfsnaam of merk wilt promoten.
Of u nou een stand op een evenement heeft, een weggeefactie houdt, of uw trouwe werknemers wilt bedanken, gepersonaliseerde notitieboeken zijn doordat ze regelmatig gebruikt worden een perfect accessoire.

notitieboek bedrukken printing services

Promoot uw bedrijf met gepersonaliseerde notitieboeken van Garment Printing. Een notitieboek bedrukken, en andere vormen van kantoorartikelen, met uw merk erop, zijn perfecte hulpmiddelen als u uw naamsbekendheid wilt vergroten en nieuwe klanten wilt aantrekken. Deze eenvoudige giveaway items worden gebruikt door de ontvanger en dienen als een voortdurende herinnering van het bedrijf.

We maken gebruik van de meest recente druktechnieken voor het vakkundig personaliseren van uw notitieboekjes en zetten er, met behulp van de richtlijnen van uw bedrijf, uw merknaam / bedrijfslogo op. We maken gebruik van de nieuwste druktechnieken en door gebruik te maken van Pantone kleur matching kunnen we uw logo perfect namaken.

Ons team van deskundigen staan altijd voor u klaar met hulp en advies om ervoor te zorgen dat uw design perfect, ze zullen ook op basis van uw wensen en eisen u advies geven over welke druktechniek het meest geschikt is voor u. Dit wordt gecombineerd met onze uitstekende bezorgdienst waardoor het mogelijk is om uw bestelling waar u ze nodig heeft te laten leveren. Snel en efficiënt, zodat u nooit zonder lege handen staat en dat u nooit teleurgesteld kunt zijn over uw ontvangen bestelling.

notitieboeken bedrukken voorbeeld

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

notitieboeken bedrukken voorbeeld laptop