Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Slippers bedrukken

Een wandeling op het strand met uw eigen bedrukte slippers.

slippers bedrukken geel

Slippers bedrukken

Onze uitstekende slippers bedrukken service betekent dat we werkelijk in staat zijn om gepersonaliseerde slippers te maken door deze te bedrukken met het door u gekozen design. Al onze slippers worden in Groot-Brittannië gepersonaliseerd wat u garantie geeft op een snelle levering.

Onze unieke drukservice houdt in dat het mogelijk is om op zowel de binnenste zool (bovenkant van de slippers) als op de bandjes een opdruk te plaatsen. Het is ook mogelijk om meerdere slippers te bedrukken met dezelfde illustratie. Met onze uitstekende inkt sublimatie service is het mogelijk om elke slipper een andere design te geven, wat perfect is als u van plan bent om deze online te verkopen of om ze aan gasten te geven op een vrijgezellenfeest.

We beschikken over verschillende opdruk formaten zoals kleine opdrukken (50mm x 50mm) aan de binnenkant van de zool en grote opdrukken die de gehele zool bedekken. Ook is het mogelijk om de band te personaliseren met je logo en illustratie.

slippers bedrukken teenslippers
slippers bedrukken multi kleur

Onze slippers zijn ideaal voor bestellingen tussen de 10-500 paar, maar het is mogelijk om er zoveel te laten bedrukken als dat u nodig heeft. Al onze slippers zijn gemaakt van hoge kwaliteit rubber waardoor ze makkelijk te bedrukken zijn en een geweldige kwaliteit bedrukking leveren. Onze gepersonaliseerde slippers zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ze zijn van hoge kwaliteit en bieden maximale comfort voor de drager terwijl ze ook nog eens duurzaam en slijtvast zijn. Voor degene met een krap budget is er ook een goedkoper alternatief dat u kunt aanschaffen wat uw budget niet zal aantasten.

 


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Wilt u ook slippers bedrukken? Neem contact op met onze vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zij zullen de beschikbare opties met u overleggen en u door het gehele proces begeleiden.

slippers bedrukken voorbeeld