Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Visitekaartjes bedrukken

visitekaartjes-bedrukken-voorbeeld
visitekaartjes bedrukken voorbeeld

Visitekaartjes bedrukken

Dit is misschien wel het meest bekende en meest gebruikte product in de zakenwereld, visitekaartjes worden dagelijks uitgewisseld en zijn een essentieel onderdeel in de zakenwereld. Modern, klein van formaat en ze bevatten alle informatie over uw project, bedrijf, merk of u. Deze kleine kaartjes zijn essentieel als u een goede eerste indruk wilt achterlaten en een netwerk wilt opbouwen voor uw bedrijf of u zelf.

Het is een product dat we zien als de basis van communicatie in de zakenwereld. Het bewijs hiervan is dat al uw concurrenten beschikken over visitekaartjes, besluiten om deze niet aan te schaffen kan een nadeel geven op een professioneel evenement.

Hoewel visitekaartjes tegenwoordig ook digitaal beschikbaar zijn, hebben de papieren visitekaartjes meer impact en worden ze tevens meer gebruikt. 99% van alle visitekaartjes in de omloop zijn de standaard papieren soort. We adviseren u om zeker gebruik te maken van dit product voor uw project zodat u op ten minst op het zelfde niveau van communicatie zit als uw concurrenten.

We hebben verschillende formaten visitekaartjes: vierkant, rechthoekig, horizontaal en verticaal. U kunt ook kiezen wat voor textuur u wilt en vele andere opties die u kunt bespreken met onze medewerkers. Dit product zit al jaren in ons assortiment en we hebben veel bedrijven hiervan voozien zoals Slots Million.

Neem contact met ons op en ontvang uw visitekaartjes zo snel mogelijk.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Visitekaartjes bedrukken garment printing