Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Relatiegeschenken voor bedrijven

Relatiegeschenken zijn de perfecte manier om uw klanten te behouden en nieuwe klanten aan te trekken.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken voor bedrijven

U kunt de promotiemateriaal raadplegen om te ontdekken wat u hier allemaal mee kunt doen een paar voorbeelden zijn: adverteren, custom kleding labels, promotiemateriaal zoals: mokken, pennen en canvas tassen.

Dit type gepersonaliseerde relatiegeschenken is perfect om uw brand image te versterken, nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden. Het zorgt er ook voor dat u zich onderscheid van uw concurrenten. Stel het u eens voor dat u uw klanten een relatiegeschenk geeft wat ze op hun kantoor of thuis kunnen bewaren, ze zullen dit dan op een dagelijkse basis zien wat er toe lijdt dat ze dagelijks aan uw merk of bedrijf denken.

In deze sectie van onze blog willen we in detail uitleggen wat het voordeel is van promotiemateriaal voor bedrijven., advies geven, ideeën bespreken en marketing strategieën verbeteren.

Hou deze pagina in de gaten om up to date te blijven met het laatste nieuws en leer met ons. Vind de beste strategie om klanten aan te trekken of te behouden.