Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Sublimatiedruk

Voor een unieke bedrukking kiest u voor sublimatiedruk.

Sublimatie projecten

Sublimatiedruk wordt met de dag populairder. Deze unieke druktechniek wordt steeds meer gebruikt door bedrijven in vrijwel alle sectoren we hebben het al gezien in de horeca, kleding merken en nog veel meer.

Doordat deze druktechniek een geweldig all over printing levert wordt het vaak gekozen door bedrijven die willen opvallen tijdens een evenement. Met deze druktechniek heeft u garantie dat u zal opvallen, iedereen zal verbaasd zijn van het geweldige resultaat.

Sublimatie kunt u voor vrijwel alle producten gebruiken maar de populairste zijn T-shirts en canvas tassen. Voor Drawn Fresh hebben wij een bestelling geleverd van all over bedrukte T-shirts die er geweldig en uniek uitzagen.

Wilt u opvallen tijdens een evenement of wilt u gewoon dat uw medewerkers een uniek uniform hebben? Neem contact met ons op en we bekijken al uw wensen en behoeften!