Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Gepersonaliseerde T-shirts

[spb_products asset_type=”best-sellers” display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”no” fullwidth=”no” columns=”4″ item_count=”8″ order=”DESC” button_enabled=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]
T-shirt bedrukken

Gepersonaliseerde T-shirts

We beschikken over een geweldige assortiment aan hoge kwaliteit T-shirts die klaar staan om aangepast te worden en om getoverd te worden naar uw gepersonaliseerd T-shirt. Of u nou zeefdruk T-shirts nodig heeft voor uw volgende marketing evenement of beurs, of als u digitaal bedrukte T-shirts wilt voor een verjaardag of een vrijgezellenfeest, Garment Printing heeft het allemaal. We streven ernaar om uw gepersonaliseerde T-shirt zo te maken dat we al uw verwachting overtreffen.

Al onze T-shirts zijn afkomstig van de werelds beste merken en ze zijn allemaal perfect om te personaliseren. Of u nou 10.000 T-shirts nodig heeft voor een evenement of opzoek bent naar 5 T-shirts voor een vrijgezellenfeest, we beschikken over het een perfect assortiment gepersonaliseerde T-shirts. We maken gebruik van de meest recente druktechnieken en state-of-the-art machines om uw T-shirts zo te personaliseren als hoe u dat wilt.

We beschikken over de volgende druktechnieken:

  • Zeefdruk
  • Direct to Garment bedrukking
  • Transferdruk
  • Borduren
  • CAD Cut Vinyl druk

Met deze druktechnieken is het mogelijk voor onze om vrijwel elk design te creëren ongeacht hoe ingewikkeld uw design is.

We werken met een staffelkorting systeem wat inhoudt dat hoe meer u bestelt hoe minder u betaalt. Dit zorgt ervoor dat we binnen uw budget kunnen werken en u altijd de beste prijs krijgt wanneer u bij ons bestelt. Ons deskindig personeel is in staat om op basis van uw budget het perfecte T-shirt en druktechniek te adviseren zodat u altijd de beste kwaliteit voor uw prijs krijgt.

Als u op zoek bent naar gepersonaliseerde T-shirts neem dan contact op met ons. Ons personeel zal u door het proces heen helpen en u helpen met alle vragen die u heeft.