Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Transferdruk projecten

Voor een snel en uitstekend resultaat kiest u voor transferdruk!

Transferdruk projecten

Een snelle druktechniek met een geweldig resultaat, zo kan u transferdruk wel samenvatten. We gebruiken deze druktechniek veelal voor bedrijven die een express levering nodig hebben. Het is vaak voor gekomen dat we een bestelling krijgen en deze dezelfde dag nog geleverd moet worden vaak maken we dan gebruik van deze druktechniek.

Ook al is het een snelle druktechniek de kwaliteit wordt zeker niet minder, transferdruk levert geweldige kleuren met een zachte afwerking. Het wordt aanbevolen om op vrijwel alle producten te bedrukken. Van T-shirts tot aan canvas tassen alles ia geschikt voor deze druktechniek.

Wilt u meer informatie of heeft u twijfels over deze druktechniek? Neem contact op met onze deskundige en zij zullen u verder helpen met uw keuze!