Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: [email protected]

Prijsgarantie

De prijsgarantie van Garment Printing

Bij Garment Printing willen we enkel producten leveren met de beste prijs. We houden altijd rekening met uw budget. Wij garanderen marktconforme prijzen voor het bedrukken en borduren van kleding en promotiemateriaal. Wij begrijpen dat het mogelijk is dat u een betere prijs aangeboden krijgt bij een andere leverancier. Als dit het geval is, neem dan zeker contact op met ons en wij bieden een u een beter bod! De voorwaarde is wel dat het gaat om dezelfde druktechniek, type kleding en bezorgmethode. Laat ons gerust weten welke offerte u hebt ontvangen van een andere leverancier. Wij zullen er alles aan doen zodat u geld kunt besparen.