Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Geborduurde tassen voor MPB School of coaches and trainers

De Klant

Sport Networking Barcelona is een sport consultancy bedrijf dat gespecialiseerd is in het opleiden van sportcoaches. Hun succes is te danken aan jarenlange research en hun team van professionals.

Ze beheren twee scholen, één voor coaches en één voor de spelers.

Geborduurde rugzakken voor MPB School of coaches and players design
Geborduurde tassen voor MPB School of coaches and players rugzak

De Uitdaging

Sport Networking Barcelona nam contact met ons op namens hun klant, MBP School of Coaches, voor het personaliseren van kleding en rugtassen voor trainers en spelers. Nadat we de mogelijkheden hadden besproken, adviseerden we hen om gebruik te maken van vinyl druk op de rugzak. Ze besloten zelf uiteindelijk om voor borduren te kiezen en het logo in het goud op de tas te laten borduren.

Vanwege veel wikken en wegen over welk product en druktechniek het best zou zijn, hadden we uiteindelijk nog maar vier dagen over om de bestelling te drukken en te leveren. We begonnen zodra de visuele ontwerpen waren goedgekeurd, we hebben snel moeten werken zodat we aan de deadline konden voldoen.  

 

De klant was zeer tevreden met de geborduurde rugtassen

“De kwaliteit van de rugzak is erg goed en het borduurwerk is echt professioneel. Hartelijk dank voor de snelle levering en het geweldige eindresultaat”.

Geborduurde rugzakken voor MPB School of coaches and players borduren

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).