Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Gedrukte nieuws kranten voor IBM

De klant

IBM is een in Boston gevestigd multinational technologiebedrijf dat actief is in meer dan 170 verschillende landen.

 

Bedrukte nieuws kranten voor IBM logo

De uitdaging

In 2016 nam IBM deel aan de Mobile World Congress en ze wilden een speciaal gedrukte krant hebben die ze konden gebruiken als giveaway item tijdens het evenement.

Om ervoor te zorgen dat de klant tevreden was met de bedrukte kranten, hebben we samples laten zien zodat ze ervan overtuigd waren dat ze zouden krijgen wat ze ook echt wilden. Om dit te kunnen doen hebben we digitale samples opgestuurd naar het hoofdkantoor in de Boston.

Nadat de samples waren ontvangen zijn er nog vele kleine aanpassingen gemaakt totdat het design perfect was. We wilden er alles aan doen om een eindproduct af te leveren dat exact hetzelfde was als hetgeen de klant in gedachten had. Nadat het design op punt was gezet, begonnen we met het drukken van de 6000 kranten die uit 8 x A2 pagina’s bestonden.

Bedrukte nieuws kranten voor IBM voorbeeld 1

Conclusie

We hebben ervoor gezorgd dat de bestelling direct bij het evenement werd geleverd en ook nog eens twee dagen voordat het evenement was begonnen. Het resultaat van de bedrukte kranten was fenomenaal. IBM gaf 2000 kranten per dag weg en ze waren zeer tevreden met het resultaat.

Bedrukte nieuws kranten voor IBM voorbeeld 2