Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Gedrukte nieuws kranten voor IBM

De klant:

IBM is een in Boston gevestigd multinational technologiebedrijf dat actief is in meer dan 170 verschillende landen.

IBM produceert hardware, middleware, software en biedt verschillende hosting en advies services aan in sectoren variërend van mainframe computers tot aan nanotechnology. IBM is ook een belangrijk onderzoek organisatie en ze houden het record voor meeste patenten gegenereerd door een bedrijf voor 24 jaar achterelkaar.

IBM’s uitvindingen omvatten de automatische bankloketten ook wel ATM genoemd, de floppy disk, de harde schijf, de magnetische strip kaart, de relationele database, de SQL programmeringstaal, de UPC barcode en de Dynamic random-access memory (DRAM).

Bedrukte nieuws kranten voor IBM logo

De uitdaging:

In 2016 nam IBM deel aan de Mobile World Congress en ze wouden een speciaal gedrukte krant hebben die ze konden gebruiken als giveaway item tijdens het evenement. Aangezien zij vanuit Boston reisde was het essentieel dat al het druk werk aan de hoogst mogelijke normen voldaan. We moesten ook de bestelling direct bij het evenement leveren.

Om ervoor te zorgen dat de klant tevreden was met de bedrukte kranten, hebben we samples laten zien zodat ze ervan overtuigd waren dat ze zouden krijgen wat ze ook echt wouden. Om dit te kunnen doen hebben we digitale samples opgestuurd naar het hoofdkantoor in de Verenigde Staten.

Zodra de samples waren ontvangen, waren we in constante communicatie om kleine aanpassingen te maken totdat het design perfect was en precies wat de klant in gedachte had. Nadat de kleine aanpassing gemaakt waren, begonnen we met het drukken van 6.000 nieuws kranten die uit 8 x A2 pagina’s bestonden.

Bedrukte nieuws kranten voor IBM voorbeeld 1

Conclusie:

We hebben er voor gezorgd dat de bestelling direct bij het evenement werd geleverd en ook nog eens twee dagen voordat het evenement was begonnen. Het resultaat van de bedrukte nieuwskranten was fenomenaal, IBM gaf 2000 nieuwskranten per dag weg en ze waren zeer tevreden met de bezorgservice die wij aanbieden.

Bedrukte nieuws kranten voor IBM voorbeeld 2