Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: [email protected]

USB sticks bedrukken

USB stick bedrukken

Er zijn vele toepassingsmogelijkheden voor gepersonaliseerde USB sticks met logo. Bent u fotograaf en u wilt uw foto’s opsturen in een memorabel omhulsel? Hebt u een bedrijf en wilt u uw catalogus in een kleinere, meer onvergetelijke verpakking uitdelen? Organiseert u een evenement en wilt u uw potentiële klanten een cadeautje meegeven om uw naamsbekendheid te vergroten? Laat USB sticks bedrukken bij Garment Printing!

Usb sticks bedrukken voorbeeld

Wij beschikken over een breed assortiment USB sticks in verschillende maten en stijlen. Daarnaast maken we gebruik van de meest recente druktechnieken en state-of-the-art machines die geschikt zijn voor het produceren van elk model. We maken ook gebruik van Pantone colour matching om ervoor te zorgen dat de bedrukte USB stick voldoet aan de richtlijnen van uw merk. Met onze druktechnieken kunnen zelfs de meest ingewikkelde ontwerpen afgedrukt worden.

Wilt u USB sticks bedrukken voor uw bedrijf? Neem contact op met ons team en wij helpen u graag verder!

 


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).