Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Reclamefolders bedrukken

Flyers bedrukken kunnen u helpen kme het aantrekken van klanten en

Flyers bedrukken voorbeeld

Reclamefolders bedrukken

Flyers zijn een makkelijk te verkrijgbare producten die alsnog een grote impact kunnen hebben, ze zijn ideaal voor evenementen of om klanten aan te trekken. Maak gebruik van dit communicatiemiddel om uw boodschap te delen, uw idee over te brengen of om uw bedrijf te promoten. Krijg de aandacht van uw klanten en potentiële klanten met een krachtige slogan en opvallende kleur, en niet te vergeten uw belangrijke informatie. Een flyer bevat meestal alle belangrijke informatie over uw bedrijf zoals contactgegevens internetsite. Gebruik de kracht van de flyer om uw bedrijf of merk te promoten en zorg ervoor dat klanten u meteen kunnen vinden.

Wilt u dat uw klanten uw website of social media bezoeken? Laat ons u helpen met uw marketingdoelstelling en de flyer hiervoor perfect maken. Neem contact op met onze medewerkers om alle mogelijkheden te bespreken.

 


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

flyers bedrukken voorbeeld 2