Kleding labels


Om een volledig gepersonaliseerde ervaring te creëren voor u bedrukte kleding, kunt u gebruik maken van onze label service. De label service zorgt ervoor dat de kleding labels in al uw kleding vervangen worden door uw gepersonaliseerde labels.

Waarom zou u voor onze label service kiezen?

  • Slimme manier om meer waarde aan uw merk te geven
  • Creëert de complete “brand experience”
  • Geeft een high-end mode indruk
  • Hoog niveau van kwaliteitscontrole

We bieden verschillende labeling opties aan:

Kleding labels

Woven labels

Woven labels voorzien uw kleding van een professionele afwerking. We zijn in staat om labels in verschillende maten, vormen, kleuren en afwerkingen te maken zodat ze voldoen aan al uw eisen.

Woven Hem Tags

Woven Hem Tags zijn kleding labels die worden aangebracht op de mouw of aan de onderkant van een T-shirt. Vergelijkbaar met Woven labels, zijn Woven Hem Tags ook een geweldige manier om extra branding aan uw producten toe te voegen. Deze labels kunnen op meerdere plekken geplaatst worden. De meest populaire plekken zijn de mouwen of de onderkant van het shirt.

Bedrukte labels

Sommige klanten geven de voorkeur aan bedrukte kleding labels omdat deze een betere afwerking hebben dan woven labels. Het is ook een betere optie als het om een gedetailleerd logo gaat. Deze zijn moeilijker om te reproduceren op een woven label.

Bedrukte Hem tags

Sommige klanten geven de voorkeur aan bedrukte hem tags omdat het design er gedetailleerder en scherper uitziet.

DTG bedrukte labels

Door onze direct to garment machines te gebruiken, kunnen we makkelijk kleding labels direct op de nek van het T-shirt drukken. Direct to garment is een fantastische optie voor witte kledingstukken en ook voor logo’s die geen kleine tekst bevatten. Voor DTG bedrukte labels is er ook geen minimum bestelhoeveelheid.

Transfer bedrukte labels

Ons deskundig personeel kan uw labels naar elk formaat snijden en dan overzetten op het kledingstuk, met elke achtergrondkleur die u wilt. Transferdruk is een perfecte optie voor kleine bestellingen en ook voor labels die een ingewikkeld design hebben.

Zeefdruk labels

Als u specifieke eisen heeft zoals kleur richtlijnen dan zijn zeefdruk labels de perfecte keuze. Pantone Color Matching zorgt ervoor dat de kleuren van uw logo perfect worden gereproduceerd op het label.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Volgens de wet moeten alle labels was instructies bevatten en de “made-in” informatie. Hou dit alstublieft in gedachten wanneer u bezig bent met het creëren gepersonaliseerde kleding labels.

Neem contact op met ons voor meer informatie.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.