Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

T-shirt bedrukken

Bedrukte T-Shirts worden beschouwd als één van de meest waardevolle marketingstrategieën en groeit in waarde. Garment Printing is gespecialiseerd in T-shirts bedrukken en we bieden een breed scala aan druktechnieken en t-shirt stijlen.

T-shirt bedrukken met logo

Een T-shirt bedrukken is de perfecte manier om uw merk op een goedkope manier te promoten of om uw werknemers te voorzien van professionele bedrukte T-shirts. Deze kleding vertegenwoordigt uw merk en helpt u zo met het verhogen van de naamsbekendheid. Bij Garment Printing werken we samen met hoogwaardige fabrikanten van over de hele wereld. Bij ons kunt u alle soorten T-shirts laten bedrukken. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Er wordt samengewerkt met leveranciers zoals: Anvil,  American Apparel, Gildan, SOLs, Fruit of the Loom en Continental.

Wij laten shirtjes bedrukken gebruik makend van de meest recente en kwalitatieve druktechnieken zodat we zeker zijn dat we uw verwachtingen overtreffen. Ons doel is om als een deel van uw team te zijn.  Onze prioriteiten zijn namelijk uw behoeften en uw budget. Zo kunnen we u kwalitatieve bedrukte T-shirts leveren tegen een betaalbare prijs. Dit is mogelijk doordat we alle soorten T-shirts bedrukken en gebruik maken van allerlei soorten druktechnieken, zoals borduurwerk, zeefdruk, direct to garment printing (DTG), transferdruk en all-over T-Shirt bedrukking (sublimatiedruk).

Duurzame T-shirt bedrukken

Het milieu is ook voor Garment Printing van belang, daarom kunt u bij ons ook 100% duurzame T-shirts laten bedrukken. Ons assortiment duurzame T-shirts bestaat uit T-shirts die van 100% fairtrade katoen zijn gemaakt.

Wij kunnen deze duurzame T-shirts bedrukken gebruik makend van een milieuvriendelijke zeefdruk op waterbasis. Als u op zoek bent naar een speciale milieuvriendelijke stof of een andere milieuvriendelijke druktechniek om uw T-shirts te bedrukken, neem dan contact op met ons zodat we kunnen checken met onze leverancier. Duurzame Shirts laten bedrukken doe je het best bij Garment Printing.

Duurzame T-shirts
Duurzame T-shirts kinderen
Duurzame T-shirts vrouwen

Zeefdruk T-shirts

Zeefdruk is de meest populaire druktechniek voor bedrukte T-shirts.  Zeefdruk T-shirts bieden een perfecte “pantone color match” voor een geweldig resultaat.

Zeefdruk T-shirts laten bedrukken is heel makkelijk bij Garment Printing. Wij bieden u vanaf het begin advies aan en we checken uw ontwerp voor we uw shirtjes bedrukken. Wij willen enkel perfect bedrukte shirts afleveren.

Deze druktechniek is een van de meest bekende druktechnieken in de wereld. Het is verder ook de meest veelzijdige druktechniek. U kunt uw design op vrijwel elk T-shirt bedrukken.

Zeefdruk T-shirts vrouwen
Zeefdruk T-shirts kinderen
Zeefdruk T-shirts grijs mannen

Promotie T-shirts

Promotie T-shirts zijn het perfecte promotiemateriaal voor evenementen. Shirts laten bedrukken is een goedkope en heel effectieve manier om uw merk of bedrijf te promoten.

Promotie T-shirts zwart vrouwen
Promotie T_shirts
Promotie T-shirts bluw v-neck

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).