Tote bag bedrukken

Tote bags zijn hipper dan ooit. Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en daar kan jij van profiteren om naamsbekendheid te creëren. Laat een leuke tote bag bedrukken met je logo, slogan of gewoon een leuke tekst. Mensen zouden geld betalen voor een leuke tote bag omdat ze zo hip en trendy zijn, dus waarom zou u geen tote bag bedrukken met uw logo of merknaam?


Tote bag bedrukken

Tote bags zijn HOT en ze kunnen dienen als voordelig promotiemateriaal. Een tote bag bedrukken is een van de beste manieren om uw bedrijf te promoten. Door tote bags te bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam vergroot u direct de kans dat uw merk wordt herkend. Uit de Global Advertising Specialties Study bleek dat 89% van de ondervraagden de adverteerder herinnerde wanneer voor de campagne tote bags gebruikt werden.

Waarom een tote bag bedrukken?

  • Fantastische manier om uw bedrijf te promoten
  • Perfect voor elke marketing campagne
  • Altijd handig om bij te hebben – waar je ook gaat
  • Handig om te winkelen en goed voor het milieu
  • Perfect voor gebruik als goodie bags

Tote bag bedrukken tote-bag-offer-brand
t-shirt-equalrepresentationtotebag-lg-768x768

Een tote bag bedrukken is erg voordelig in vergelijking met de impact die het kan hebben op uw klantenbestand. We maken gebruik van de meest recente druktechnieken zodat we zeker zijn dat uw design of logo perfect wordt weergegeven op de tote bags. Onze druktechnieken zijn ook zo ontworpen dat ze daadwerkelijk uw exacte logo afdrukken. Er wordt gebruik gemaakt van de meest recente color matching technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren van uw logo exact hetzelfde zijn.

Wilt u ook tote bags bedrukken? U kunt altijd contact opnemen met ons team die altijd klaar staat om u advies te geven.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.