Horecakleding bedrukken


Horecakleding bedrukken

Hebt u een bar, restaurant, hotel of cateringbedrijf? Dan is het belangrijk om uw personeel te voorzien van gepersonaliseerde horeca bedrijfskleding. Horeca kleding is een belangrijk aspect van de zaak. Om een extra professionele en stijlvolle indruk te maken, kan u horecakleding bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam. Bij Garment Printing bieden we een groot gamma aan horeca bedrijfskleding aan.  Deze horeca kleding kan bedrukt worden met eender welke druktechniek. Laat ook horecakleding bedrukken voor uw zaak!

Neem gerust contact op. Ons team helpt u graag verder.

werkkleding-horeca-edit

Schorten bedrukken

Schorten zijn een belangrijk onderdeel van horeca kleding. Een schort bedrukken is een perfecte manier om uw personeel professioneler over te laten komen. Wilt u een huisstijl ontwikkelen voor uw onderneming? Bedrukte schorten kunnen dan zeker niet ontbreken. Schorten bedrukken en borduren is een specialiteit van Garment Printing. 

Schorten bedrukken

garmentprinting.nl SCHORTEN-3

werkkleding-horeca-edit

Kokskleding bedrukken

Gepersonaliseerde kokskleding is een must voor uw keukenpersoneel. Bij Garment Printing kunt u kokskleding laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan

Kokskleding bedrukken

garmentprinting.nl koksjas-2

garmentprinting.nl koksjas-3

koksjas garmentprinting.nl

Hemden bedrukken

Veel restaurants en hotels laten hemden als horecakleding bedrukken. Overhemden bedrukken is de perfecte manier om uw werknemers te voorzien van zakelijke en klassevolle werkkleding. Bij garment printing zijn we gespecialiseerd in zowel hemden bedrukken als borduren. Laat een overhemd borduren voor een extra stijlvol resultaat. 

garmentprinting.nl chemises-personnalisees-4

Milieuvriendelijke bedrijfskleding

garmentprinting.nl chemises-personnalisees

Polo’s bedrukken

Polo’s worden ook vaak gebruikt als horeca bedrijfskleding. Polo’s bedrukken of borduren is de perfecte manier om uw werknemers te voorzien van stijlvolle en kwalitatieve horecakleding. Het is comfortabele en tegelijk stijlvolle werkkleding. Wij bieden een veelzijdig assortiment polo shirts aan in verschillende materialen, kleuren en maten. 

Fleece-jassen-borduren-1 garmentprinting.nl

Polo’s bedrukken

borduren-polo-shirt garmentprinting.nl

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.