Promotiemateriaal bedrukken

Promotie materiaal zorgt voor gratis reclame, ontdek alle beschikbare mogelijkheden die we aanbieden bij Garment Printing.


Promotiemateriaal bedrukken

Heeft u een webshop of kledinglijn van babykleding? Gezien de populariteit van glow in the dark pyjama’s, is het slim om deze toe te voegen aan uw assortiment. Met de printing services van Garment Printing is gemakkelijker dan ooit. Wij kunnen pyjama’s bedrukken door gebruik te maken van een glow in the dark zeefdruk. Een Glow in the dark zeefdruk wordt bekomen op dezelfde manier als de klassieke zeefdruk. Het enige verschil is er gebruik wordt gemaakt van inkt die oplicht in het donker. In het licht zal de bedrukking zal er gewoon wit uitzien, maar wanneer de lichten uit gaan, zal de inkt oplichten!

Promotiemateriaal bedrukken CO086_LS11_2018-new
Keycords-bedrukken-promotiemateriaal

Bij Garment Printing is merchandise bedrukken ons vak. We werken met een paar van de grooste bedrijven ter wereld, waaronder Google en Amazon, waar we promotiemateriaal leveren voor het aankondigen van nieuwe applicaties en services. We hebben dus heel wat ervaring op het gebied van merchandise maken.

Of u nu opzoek bent naar goedkoop promotiemateriaal voor een beurs, zoals pennen en notitieboekjes, of u wilt uw klanten verrassen met een premium relatiegeschenk, onze werknemers helpen u graag om in uw wensen tegemoet te komen.

Garment printing is gespecialiseerd in kleding bedrukken en beschikt dan ook over een heel portfolio aan projecten van bedrukte promotiekleding. Bent u op zoek naar voordelige promotiekleding? Bij ons kunt u promotionele T-shirts bestellen in bulk voor een zeer voordelige prijs. Ook andere soorten promotiekleding kunnen in bulk geleverd worden.

Hebt u vragen over uw design, of de juiste druktechniek om uw merchandise te bedrukken? U kunt bij onze medewerkers terecht voor advies omtrent alle soorten promotiemateriaal. Neem gerust contact op.

personalised_promotional_merchandise_printed_mugs
ballonnen-bedrukken
Ballonnen bedrukken →
Promotiemateriaal bedrukken Badmutsen-bedrukken
Promotiekleding bedrukken →
Keycords-bedrukken-promotiemateriaal
Promotiekleding bedrukken →