Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Promotiemateriaal bedrukken

Promotie materiaal zorgt voor gratis reclame, ontdek alle beschikbare mogelijkheden die we aanbieden bij Garment Printing.

Promotiemateriaal bedrukken

Promotiemateriaal bedrukken is een van de beste manieren om naamsbekendheid op te bouwen. In een onderzoek dat werd uitgevoerd door het Promotional Products Association International (PPAI) bleek dat promotionele producten een drie keer zo hoge reactiesnelheid hebben dan TV en online advertenties. Waarom zou u dan geen merchandise maken?

 

Bij Garment Printing is merchandise bedrukken ons vak. We hebben met een paar van de grootste bedrijven ter wereld gewerkt en we hebben ze voorzien van promotiemateriaal voor evenementen als Mobile World Congress, TICTEC en FIRA. We hebben promotiemateriaal gemaakt voor evenementen zoals WhiteBull en FESPA en hebben we ook klanten zoals Amazon en Google geholpen met het aankondigen van nieuwe applicaties en services. We hebben dus heel wat ervaring op het gebied van merchandise maken.

Of u nou opzoek bent naar goedkoop promotiemateriaal voor een beurs, zoals pennen en notitieboekjes, of u wilt uw klanten verrassen van een premium relatiegeschenk, onze werknemers helpen u graag om uw wensen tegemoet te komen.

 

Garment printing is gespecialiseerd in kleding bedrukken en beschikt dan ook over een heel portfolio aan projecten van bedrukte promotiekleding. Bent u op zoek naar voordelige promotiekleding? Bij ons kunt u promotionele T-shirts bestellen in bulk aan een zeer voordelige prijs. Ook andere soorten promotiekleding kunnen in bulk geleverd worden.

Hebt u vragen heeft over uw design of de juiste druktechniek om uw merchandise te bedrukken? U kunt bij onze medewerkers terecht voor advies omtrent alle soorten promotiemateriaal. Neem gerust contact op.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).