Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Slippers bedrukken

Een wandeling op het strand met uw eigen bedrukte slippers.

slippers bedrukken geel

Slippers bedrukken

Slippers bedrukken met uw logo is de perfecte manier om uw merk te promoten in de zomer. Heeft u een hotel of B&B? Laat dan slippers bedrukken om te geven aan uw gasten. De dag van vandaag is het belangrijker dan ooit u te onderscheiden van de rest en een gepersonaliseerde ervaring te creëren voor uw klanten. Daarnaast is het ook de perfecte manier om uw gasten te verrassen met een gepersonaliseerd cadeautje. Zo nemen ze een herinnering van hun mooie momenten in jouw zaak mee naar huis.

Door gebruik te maken van een sublimatie druktechniek is het mogelijk om elke slipper met een ander design of foto te bedrukken. Dit is dus de perfecte oplossing als u op zoek bent naar bedrukte slippers om online te verkopen of om te geven aan gasten op een vrijgezellenfeest.

Wij beschikken over een groot assortiment aan slippers in verschillende kleuren en maten. Bij ons kunt u de de binnenzool van de slippers bedrukken of u kunt de bandjes van de slippers met uw logo personaliseren. Onze slippers zijn ideaal voor bestellingen tussen de 10 en 500 paar, maar het is mogelijk om er zoveel te laten bedrukken als dat u nodig heeft. Al onze slippers zijn gemaakt van hoge kwaliteit rubber waardoor ze makkelijk te bedrukken zijn en een geweldige kwaliteit bedrukking leveren. Onze gepersonaliseerde slippers zijn van hoge kwaliteit en bieden maximaal comfort voor de drager. Heeft u een klein budget? Ook voor u kunnen we slippers bedrukken met uw logo.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder en maken zo snel mogelijk een offerte voor u op.

slippers bedrukken teenslippers

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Wilt u ook slippers bedrukken? Neem contact op met onze vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zij zullen de beschikbare opties met u overleggen en u door het gehele proces begeleiden.

slippers bedrukken voorbeeld