Slippers bedrukken

Slippers bedrukken – Een wandeling op het strand met uw eigen bedrukte slippers.


Slippers bedrukken

Slippers bedrukken met uw logo is de perfecte manier om uw merk te promoten in de zomer. Heeft u een hotel of B&B? Laat dan slippers bedrukken om te geven aan uw gasten. De dag van vandaag is het belangrijker dan ooit u te onderscheiden van de rest en een gepersonaliseerde ervaring te creƫren voor uw klanten. Daarnaast is het ook de perfecte manier om uw gasten te verrassen met een gepersonaliseerd cadeautje. Zo nemen ze een herinnering van hun mooie momenten in jouw zaak mee naar huis.

Door gebruik te maken van een sublimatie druktechniek is het mogelijk om elke slipper met een ander design of foto te bedrukken. Dit is dus de perfecte oplossing als u op zoek bent naar bedrukte slippers om online te verkopen of om te geven aan gasten op een vrijgezellenfeest.

slippers-bedrukken-geel
slippers-bedrukken-teenslippers

Wij beschikken over een groot assortiment aan slippers in verschillende kleuren en maten. Bij ons kunt u de de binnenzool van de slippers bedrukken of u kunt de bandjes van de slippers met uw logo personaliseren. Onze slippers zijn ideaal voor bestellingen tussen de 10 en 500 paar, maar het is mogelijk om er zoveel te laten bedrukken als dat u nodig heeft. Al onze slippers zijn gemaakt van hoge kwaliteit rubber waardoor ze makkelijk te bedrukken zijn en een geweldige kwaliteit bedrukking leveren. Onze gepersonaliseerde slippers zijn van hoge kwaliteit en bieden maximaal comfort voor de drager. Heeft u een klein budget? Ook voor u kunnen we slippers bedrukken met uw logo.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder en maken zo snel mogelijk een offerte voor u op.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.