Bedrijfskleding bedrukken


Bedrijfskleding bedrukken

Wilt u zakelijke bedrijfskleding borduren, degelijke werkkleding bedrukken of professionele beroepskleding personaliseren? Dan ben u bij Garment Printing aan het juiste adres!

We beschikken over een groot assortiment aan werkkleding. Wij kunnen bedrijfskleding bedrukken in alle kleuren, designs en stijlen. We kunnen ook bedrijfskleding borduren voor een extra degelijk en professioneel resultaat. Bedrukte bedrijfskleding straalt professionaliteit uit dat uw klanten niet zullen vergeten.

Werkkleding moet voldoen aan de vereisten van de werkplaats. Daarom bieden wij enkel bedrukte werkkleding van toonaangevende fabrikanten aan. De werkkleding die wij bedrukken is comfortabel, stijlvol en degelijk. Onze bedrukte werkkleding doorstaat zelfs de zwaarste omstandigheden. Waar twijfelt u nog aan? Laat nu uw gepersonaliseerde werkkleding bedrukken!

Onze druktechnieken zijn ook zo ontworpen dat ze, net als de kleding, de zwaarste omstandigheden kunnen doorstaan. Wij garanderen u dat de bedrukking niet zal vervagen of vervormen na de eerste wasbeurt. Verder zijn onze druktechnieken in staat om uw bedrijfskleuren perfect na te maken zodat uw logo er perfect uitziet.

Wilt u bedrijfskleding bedrukken maar u heeft nog steeds vragen over uw design, kledingkeuze of de beste druktechniek? U kunt voor al uw vragen en problemen contact opnemen met onze experts. Wij zullen u begeleiden door het hele proces zodat we u kunnen voorzien van de beste werkkleding.

Bedrijfskleding bedrukken 1

Bedrijfskleding borduren

Bedrijfskleding borduren is de perfecte manier om uw logo en/of bedrijfsnaam te visualiseren op de kleding van uw werknemers. Het zorgt ervoor dat uw merk gemakkelijk herkenbaar is en dat uw werknemers er professioneel uitzien.

Werkkleding-borduren

Fleece-jassen-borduren-1

borduren-polo-shirt

Schorten bedrukken

Of u nu bedrukte schorten zoekt als werkkleding voor uw personeel, als relatiegeschenk of gewoon om te gebruiken voor een evenement, schorten bedrukken is een perfecte manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Laat uw schorten bedrukken bij Garment Printing.

Hemden bedrukken

Hemden laten bedrukken voor uw werknemers is de perfecte manier om de professionaliteit te laten zien van uw bedrijf. Bedrukte of geborduurde hemden geven uw werknemers een professionele uitstraling

Kokskleding Bedrukken

Heeft u een restaurant, traiteurzaak of cateringbedrijf? Dan is gepersonaliseerde kokskleding een must voor uw keukenpersoneel. Bij Garment Printing kunt u kokskleding kopen en personaliseren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan.

Werkbroeken Bedrukken

Wanneer u uw werknemers wilt voorzien van werkkleding, is een van de belangrijkste kledingstukken de broek. Afhankelijk van de bedrijfstak, kunnen broeken dienen als bescherming of zorgen voor een stijlvolle look die de rest van de outfit complimenteert

Bulk T-shirts bedrukken

Met onze bulk T-shirts drukservice kunnen we u vanaf 25 zeefdruk T-shirts  leveren voor uw volgende evenement. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld duizend T-shirts te laten bedrukken voor een festival of een conferentie die u organiseert.