Bedrijfskleding Schoonheidssalon


Bedrijfskleding schoonheidssalon

Bent u een schoonheidsspecialiste of heeft u een schoonheidssalon? Dan is het belangrijk te investeren in duurzame en kwalitatieve bedrijfskleding. Schoonheidssalons realiseren dat het belangrijk is om professioneel over te komen naar de klanten toe. Om een nog betere indruk te maken, laat u deze kleding best bedrukken met uw logo. Gepersonaliseerde werkkleding geeft uw schoonheidssalon meer professionaliteit en dit heeft een positieve invloed op het imago van uw zaak. Om schoonheidsspecialisten kleding te bedrukken of te borduren bent u bij Garment Printing aan het juiste adres!

Wilt u Bedrijfskleding voor uw schoonheidssalon laten bedrukken? Neem dan contact op met ons team. Wij helpen u graag verder.

Bedrijfskleding Schoonheidssalon SCHOONHEID-1

Bedrijfskleding schoonheidssalon

Wij beschikken over een groot aanbod van bedrijfskleding voor schoonheidssalons. Deze kleding kan bedrukt worden met uw logo. Wanneer het gaat over bedrijfskleding voor schoonheidsspecialisten, denken we aan tunieken, schorten, jasjes, polo’s, enzovoort. Deze kleding is perfect voor visagisten, pedicure, manicure, nagelstudio’s, schoonheidssalons, kappers, schoonheidsspecialisten… Voor deze beroepen is het belangrijk dat de kleding gemakkelijk gereinigd kan worden. Alle kleding is kookvast en chemisch reinigbaar!

Er wordt meestal voor gekozen om deze werkkleding te laten borduren. Dit geeft een extra professioneel en stijlvol resultaat. U kan natuurlijk ook opteren voor een andere druktechniek. Wij bieden alle soorten druktechnieken aan voor het personaliseren van bedrijfskleding voor schoonheidsspecialisten.

Neem contact op!

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.