Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Polo bedrukken

Altijd een professionele en stijlvolle look met de polo shirts van Garment Printing

Polo bedrukken of borduren

Polo’s bedrukken of borduren is de perfecte manier om uw werknemers te voorzien van stijlvolle en kwalitatieve bedrijfskleding met logo. Ze zijn geschikt voor zowel formele als informele aangelegenheden. Het is comfortabele werkkleding voor bedienden en arbeiders. Wij bieden een veelzijdig assortiment polo shirts aan in verschillende materialen, kleuren en maten. Wij maken uw gepersonaliseerde polo met opdruk! Wij leveren in alle Nederlandse steden, waaronder Amsterdam, Breda en Rotterdam.

Neem gerust contact op voor het bedrukken van uw polo shirt en wij helpen u graag verder.

Polo borduren

Garment printing is gespecialiseerd in polo’s borduren. Geborduurde polo’s zijn de perfecte stijlvolle en professionele kledingstukken voor uw werknemers. We laten onze polo’s borduren met de nieuwste state-of-the art machines. Daardoor kunnen wij uw polo borduren met eender welk design, logo of merknaam. Doordat we over meerdere borduurmachines beschikken, kunnen we ook grote bestellingen op tijd leveren. Wilt u ook een gepersonaliseerde polo met opdruk? Maak dan gebruik van onze gespecialiseerde borduurservice! Neem gerust contact op en wij helpen u graag verder.

Borduren polo shirt
Werkkleding borduren
Borduren polo

Polo bedrukken

Laat uw gepersonaliseerde polo bedrukken met Garment printing! Wij beschikken over een veelzijdig assortiment van stijlvolle en comfortabele polo shirts die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of u nou op zoek bent naar bedrukte polo’s voor een voorstelling, benefiet of vrijgezellenfeest, bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten designs en druktechnieken. Wil u polo’s bedrukken, maar u hebt geen idee over welke druktechniek het beste resultaat zou opleveren? Wij adviseren u graag! Vraag een online offerte aan en ons team helpt u verder.

Zie hier enkele voorbeelden van polo’s die wij aanbieden:

Geborduurde poloshirts wit mannen
Russell Geborduurde poloshirt roze vrouwen
Geborduurde poloshirt rood mannen
Russell poloshirt lichtblauw vrouwen
Geborduurde poloshirt blauw vrouwen
Geborduurde poloshirt bordeaux jongens
Geborduurde poloshirt groen mannen
Geborduurde poloshirt blauw jongens
Geborduurde poloshirt groen vrouwen
Geborduurde poloshirt blauw mannen
Fruit of the Loom poloshirt geel vrouwen

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


This is a boxed content block. Click the edit button to edit this text.