Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Hoodie bedrukken

Laat een hoodie bedrukken en promoot uw bedrijf!

Hoodie bedrukken

Bij Garment Printing beschikken we over een groot gamma aan hoodies. Wil u een hoodie bedrukken om te gebruiken als promotiemateriaal? Of wil u liever hoodies borduren om uw werknemers te voorzien van lekker warme representatieve bedrijfskleding? Laat ze maken door Garment printing! Wij beschikken over de nieuwste druktechnieken om hoodies te bedrukken of borduren.

 

Russell Hoodie bedrukken vrouwen
Hoodie bedrukken kinderen
Russell Hoodie bedrukken
Hoodie bedrukken donkerblauw mannen
Hoodie bedrukken rood kinderen
Hoodie bedrukken grijs vrouwen
Onze merken Fruit of the loom hoodie vrouwen
Fruit of the loom hoodie meisjes
Hoodie met rits mannen
Hoodie bedrukken rits wit mannen
Hoodie bedrukken rits groen kinderen
Hoodie bedrukken bordeaux vrouwen
Hoodies bedrukken

Hoodie bedrukken

Iedereen houdt van hoodies. Ze zijn perfect als informele werkkleding. Naast bedrukte T-shirts, zijn bedrukte hoodies een van de beste manieren om de naamsbekendheid voor uw bedrijf te vergroten. Verder zijn ze perfect geschikt om als promotiemateriaal te gebruiken tijdens een evenement.

Bedrukte hoodies laten het toe om ook tijdens de koudere winterdagen uw bedrijf te promoten. Bij Garment Printing hebben we een groot aanbod aan hoodies in verschillende kleuren, maten en merken zoals Russell, Fruit of the Loom en Stanley & Stella.

Naast ons veelzijdig aanbod hebben we ook enkele verschillende personalisatie technieken. Hierdoor kunnen we uw hoodie bedrukken zoals u het wenst. Ons team staat klaar om u te voorzien van hulp en advies over hoe u het best een hoodie kan bedrukken. Wij leveren enkel kwalitatieve en degelijke printed hoodies die er ook na verschillende wasbeurten nog goed uit zien.  

Weet u niet welke hoodie of welke druktechniek het meest geschikt is voor uw eigen printed hoodies? Wij adviseren u graag! Neem contact op en wij helpen u verder.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).