Hemden bedrukken

Overhemden bedrukken is de perfecte manier om uw werknemers te voorzien van zakelijke en klassevolle werkkleding. Bij garment printing zijn we gespecialiseerd in zowel hemden bedrukken als borduren. Laat een overhemd borduren voor een extra stijlvol resultaat. Neem contact op! Wij helpen u graag verder.


garmentprinting.nl chemises-personnalisees-4

garmentprinting.nl chemises-personnalisees

garmentprinting.nl chemises-personnalisees-1

Met bedrukte of geborduurde overhemden voor al uw werknemers, creĆ«ert u een professionele huisstijl voor uw bedrijf. Zo maakt U direct een goede indruk op mensen die te gast zijn in uw bedrijf.  Laat hemden bedrukken met uw logo en maak van uw werknemers echt merkambassadeurs.

Bij Garment Printing, is onze taak om uw bedrijf te voorzien van kleding die uw bedrijf vertegenwoordigt. Om dit te bereiken werken we enkel samen met toonaangevende producenten van bedrijfskleding. Daarnaast beschikken we ook over de nieuwste bedruk- en borduur-technologieƫn, om de beste kwaliteit te garanderen.

Wij leveren enkel de beste service. Heeft u vragen over welke type overhemden we aanbieden? Wilt u een overhemd bedrukken maar u weet niet zeker welke druktechniek het mooiste resultaat zal geven? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Wij kunnen ook advies geven over het design van het ontwerp dat u wilt bedrukken of borduren.

Milieuvriendelijke bedrijfskleding

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.