Muts bedrukken


Muts bedrukken of borduren met logo

Een muts bedrukken is een leuke en unieke manier om uw merk te promoten. Ze kunnen gebruikt worden als onderdeel van bedrijfskleding, als geschenk voor klanten of personeel of als een aandenken na een evenement. Wilt u een muts bedrukken of een muts borduren? De printing services van Garment Printing verzekeren u van een muts met logo van topkwaliteit.

Beechfield-winter-muts-jongens

Beechfield-muts-vrouwen

Beechfield-winter-muts-mannen

Beechfield-winter-muts-vrouwen

Een bedrukte muts met logo is een ideaal promotiemiddel voor uw bedrijf. U kunt ze bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of gewoon een originele tekst. Het kan dienen als perfect promotiemateriaal tijdens de koude winterdagen. U kunt ze weggeven op een evenement of cadeau doen aan klanten.

Bedrukte mutsen kunnen ook gebruikt worden als bedrijfskleding voor uw werknemers. Laat een muts borduren met uw bedrijfslogo voor de werknemers die elke dag de kou moeten trotseren. Met een bedrukte muts met logo, helpen uw werknemers met het verhogen van uw naamsbekendheid. Een muts is namelijk een heel zichtbaar kledingstuk die de aandacht trekt.

Onze mutsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, modellen en merken zoals Beechfield. Alle mutsen kunnen gepersonaliseerd worden naar wens. We voorzien uw muts met logo door gebruik te maken van de nieuwste borduurtechnieken. Onze borduurservice is in staat om uw logo, met respect voor de richtlijnen van uw bedrijf, na te maken en de kleuren perfect te matchen met uw bedrijfskleuren. Onze gespecialiseerde borduurservice en machines maken gebruik van de meest recente technologie, wat zorgt voor een slijtvast borduurwerk dat de tand des tijds kan doorstaan.

Een muts borduren is heel voordelig als u grote hoeveelheden bestelt. Borduren is een goedkope druktechniek maar de set-up kosten zijn hoog. Daarom is het niet interessant om maar een paar mutsen te borduren. We raden een minimumhoeveelheid van tien stuks aan.

Afhankelijk van het materiaal van de muts, zijn ook andere druktechnieken te gebruiken. Neem contact op met onze experts en zij leggen u graag alles uit. Vul het onderstaand offerte formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.

Muts bedrukken 1

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.