Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Zonnebrillen bedrukken

Zonnebril bedrukken

Bent u op zoek naar hip promotiemateriaal voor een zomerse reclamecampagne? Wat dacht u van bedrukte zonnebrillen met uw logo erop? Een zonnebril bedrukken is een van de goedkoopste en meest effectieve manieren om uw merk te promoten. Wilt u graag een zonnebril bedrukken met uw logo? Bij Garment Printing maken we bedrukte zonnebrillen in alle stijlen en kleuren.

Zonnebrillen bedrukken

Een zonnebril bedrukken is de perfect manier om uw merk te promoten op een goedkoop en tegelijk effectieve manier. Maak uw klanten of potentiële kopers blij met iets dat ze ook echt zullen gebruiken. Dankzij de lage kosten en hoge kwaliteit is ons assortiment zonnebrillen perfect voor promotionele doeleinden zoals weggeefacties.

Wij beschikken over een groot assortiment zonnebrillen die allemaal bedrukt kunnen worden naar uw wensen. U kunt de montuur van de zonnebril bedrukken met zowel uw logo als uw merknaam. Wij beschikken over de meest geavanceerde druktechnieken om zonnebrillen te bedrukken. Dit verzekert een professioneel en kwalitatief resultaat.

Wilt u graag bedrukte zonnebrillen bestellen om uw merk of bedrijf te promoten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).