Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Bulk T-shirts

Bulk T-shirt Service

Goedkoop T-shirts bedrukken in grote hoeveelheden

Voor elk bedrijf is naamsbekendheid krijgen belangrijk. Dit maakt het verschil tussen een succes en een mislukking. Om uw onderneming te helpen met het verkrijgen van naamsbekendheid biedt Garment Printing een goedkope Bulk T-shirt Service. Dit is een goedkope en uiterst effectieve manier uw bedrijf te promoten.

Afhankelijk van het doel van de bedrukte T-shirts bieden we verschillende soorten T-shirts aan. Of u nu op zoek bent naar T-shirts als bedrijfskleding of puur promotionele T-shirts, wij gaan altijd voor een bedrukking van de beste kwaliteit.

Wilt u heel veel dezelfde T-shirts bedrukken? Wij raden u aan om gebruik te maken van een zeefdruk. Deze druktechniek is ideaal voor het bedrukken grote hoeveelheden T-shirts en dat aan een heel voordelige prijs.

Wilt u een grote hoeveelheid T-shirts bedrukken voor een evenement, festival of benefietactie? Maak dan gebruik van onze Bulk T-shirt Service! Neem contact op met ons team. Wij helpen u graag verder en maken gratis een offerte voor u op.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).