Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Garment Printing Kwaliteitsgarantie

We zijn trots op de kleding, bedrukking en klantenservice die we aanbieden en we zijn ervan overtuigd dat u ze ook gaat waarderen. Dit zijn de redenen waarom wij een kwaliteitsgarantie aanbieden.

Hoe werkt de kwaliteitsgarantie?

Hoewel we altijd streven naar perfectie, kan het soms voorkomen dat er een fout wordt gemaakt. Als het voorkomt dat u niet volledig tevreden bent met uw bedrukte kleding dan komt u in aanmerking voor onze kwaliteitsgarantie. Wat u hiervoor moet doen is heel simpel:

  • Voorzie ons met een foto van de productiefout of bewijs dat uw bestelling niet aan uw wensen voldoet.
  • Geef ons een korte uitleg over de productiefout.
  • Vertel ons wat u in ruil wilt. Als de kleding opnieuw bedrukt moet worden, doen we er alles aan om deze zo snel mogelijk af te leveren.

Een medewerker van onze klantenservice zal snel contact met u opnemen om alle problemen te bespreken en zo de beste oplossing voor u te zoeken.

Om contact met ons op te nemen kunt u een mail sturen naar info@garmentprinting.nl of simpelweg een online offerte invullen.