Ons advies


Bij Garment Printing zijn we er trots op dat we meer zijn dan alleen een commercieel drukbedrijf. We zijn ook de “print consultants” van onze klanten. De meeste drukbedrijven zullen uw offerte aannemen zonder dat er gekeken wordt naar alternatieven of klantbehoeften. Dit kan ervoor zorgen dat het product dat de klant in gedachte had niet overeenkomt met de werkelijkheid.

Ons advies

Bij Garment Printing werken we anders. We bekijken uw behoeften en daarmee gaan we aan de slag. We bekijken alle opties en alternatieven om ervoor te zorgen dat het beste resultaat bereikt wordt. We gaan ook kijken hoe het goedkoper kan als u over een krap budget beschikt. We geven aanbevelingen die u kunnen helpen met het verbeteren van het eindresultaat.

Ons advies is niet alleen voor grote bestellingen. We bieden ook advies aan voor kleine bestellingen. We werken nauw samen met de klanten zodat we er zeker van zijn dat we het beste drukwerk leveren. We maken ook gebruik van de beste druktechnieken zoals: transfer print, DTG en zeefdruk om er zeker van te zijn dat we de hoogste kwaliteit leveren.

Ons deskundig en vriendelijk klantenserviceteam heeft jarenlange ervaring in beide drukwerk en grafisch design. Zo zijn we er zeker van dat het design op uw kleding er geweldig uit zal zien.

Neem vandaag nog contact op met ons team!

Wij helpen u graag verder.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.